RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Вінницею сталася смертельна НП з маленькими дітьми: фото і подробиці

8 лютого у с. Василівка Вінницької області доє маленьих дівчаток загинуло, отруївшись продуктами горіння. Загоряння сталося через несправність обігрівача.

Про це повідомляє Нацполіція області.

Повідомлення про загибель малолітніх дітей в селі Василівка до поліції надійшло близько 14.00 години від чергового диспетчера ГУДСНС.

За словами начальника Тиврівського відділення поліції Анатолія Присяжнюка, попередньо встановлено, що "20-річна мати залишила дітей сплячими в приватному будинку з увімкненим обігрівачем, а сама пішла до місцевого магазину. Коли повернулась - виявила задимлення в будинку та дітей без ознак життя".

Як повідомляється, дівчатка віком 2 роки та дев’ять місяців, загинули через отруєння продуктами горіння килиму.

"Матір дітей, яка виховувала їх самостійно, характеризується позитивно, на обліку в соціальних службах не перебувала", - додають у повідомленні.

За цим фактом слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ст.115 Кримінального кодексу України (вбивство) з додатковою кваліфікацією "нещасний випадок".

У межах розслідування будуть з’ясовані усі обставини загибелі дітей.

Як повідомляв "Апостроф", 30 січня у Волинській області у власному помешканні було знайдено тіла жінки та її малолітньої дитини, які попередньо отруїлися чадним газом.