RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

На пункте пропуска у путешественника в Донецк нашли необычный багаж на полмиллиона: фото

На контрольно-пропускному пункті "Гнутово" в Донецькій області зупинили донеччанина, який намагався провезти через лінію розмежування саксофон, вартість якого понад півмільйона гривень.

Про це йдеться в повідомленні штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

Повідомляється, що 45-річний громадянин України їхав з Маріуполя до Донецька.

"Під час проведення огляду транспортного засобу оглядовою групою прикордонників і представників ДФС України був виявлений захований серед одягу в багажному відділенні авто саксофон. Знахідка виявилася музичним інструментом моделі класу "люкс" виробництва відомого світового виробника Henri Selmer Paris, який лідирує серед популярних духових музичних інструментів ручної роботи", - зазначили в ООС.

Сам водій розповів, що інструмент його попросили перевезти через лінію розмежування і передати музичному майстру в окупованому Донецьку.

Інструмент вилучено. Відносно чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 204-3 КУпАП (порушення порядку переміщення товарів).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у мережі з'явилися фото, на яких натовпи людей з Олександрівки (Донецької області) так і не дочекалися автобуса з Донецька.