RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві за підтримки агрохолдингу Бахматюка пройшов фестиваль для дітей з особливими потребами

У Києві пройшов п'ятий, щорічний, фестиваль, таланту та краси для дітей і молоді з особливими потребамиЗа фінансової підтримки одного з найбільших у Європі агрохолдингів, компанії "Авангард" українського бізнесмена Олега Бахматюка,.

Про це повідомляє "24 канал".

Близько півтисячі учасників віком від 6 до 35 років з різних регіонів України демонстрували на сцені фестивалю свої таланти – акторську гру, вокал, танці, оригінальні жанри, а також малюнки і вироби декоративно-прикладного мистецтва. Окрім конкурсної програми, для молоді влаштували творчі майстер-класи, зони де можна було поспілкуватися, знайти друзів. Відзнаки та подарунки отримали усі учасники фестивалю. Свято відбулося за підтримки торгової марки яєць "Квочка" агрохолдингу "Авангард".

"Ми допомагаємо втілювати мрії дітей в реальність. Вони дуже талановиті - співають, танцюють, красиво малюють, щось роблять своїми руками. Фестиваль проходить під егідою аграрної компанії "Авангард" та торгової марки "Квочка", – сказала організатор фестивалю "Казкові мрії" Наталія Мірошниченко.

"Торгова марка "Квочка" турбується про дітей та їхні сім'ї, і хоче дати можливість талановитим дітям з обмеженими можливостями проявити свої таланти", – зазначила керівник напрямку комунікацій агрохолдингу Маріанна Коніна.

Виступи учасників фестивалю оцінювало професійне зіркове журі.

"Я побачила неймовірну кількість талановитих, дуже красивих дітей, отримала величезний заряд любові і позитиву", – поділилась прима-балерина Національної опери України ім. Тараса Шевченка Катерина Кухар.

Найбільший виробник яєць і сухих яєчних продуктів в Україні "Авангард" (AVANGARDCO IPL), входить групу компаній "Укрлендфармінг" (Ukrlandfarming) бізнесмена Олега Бахматюка. До складу компанії входять 19 птахофабрик, 3 інкубатора, 10 зон для підрощування молодняка, 6 комбікормових заводів, 3 склади тривалого зберігання яйця, 2 птахокомплексу повного циклу "Авіс" і "Чорнобаївське", а також завод з виробництва яєчних продуктів "Імперово Фудз".