RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Харкові націоналісти "озеленили" двох кандидатів в нардепи: відео

У середу, 3 липня, в Харкові облили зеленкою кандидатів в депутати - чинного нардепа Дмитра Святаша і кандидата від партії "Опозиційна платформа - за життя" Павла Онищенко.

Про це повідомляє ресурс LB.ua.

Інцидент стався на площі Свободи. Так, члена депутатської групи "Відродження" Святаша не тільки облили зеленкою, а й закидали яйцями. Націоналісти переслідували парламентарія і його охорону, після чого здійснили такий напад. Крім того, невідомі порізали колеса на автомобілі депутата. Машина марки Renault була припаркована поруч.

Також в зеленому кольорі виявився і Онищенко. Про це він сам написав на своїй сторінці в Facebook.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Тим часом в соцмережі опублікували відео, на якому близько двох десятків молодих людей біжать по площі Свободи до будівлі Держпрому з криками: "Пацани, ось він пішов, ловіть!" і "Стій!".

Нагадаємо, що Святаш балотується від проросійської партії "Опозиційна платформа - За життя" по харківському округу №170. Він є співвласником автомобільної групи "АІС".

Онищенко балотується в одномандатному окрузі №173 (Основ'янський і частина Слобідського району міста Харкова від партії "Опозиційна платформа - за життя").

Як повідомляв "Апостроф", раніше депутата Київської міської ради Сергія Гусовського, якого виключили з "Самопомочі", облили зеленкою.