Епатажна модель влаштувала еротичні фотосесії на "втомлених" мостах в Харкові та Дніпрі

Відома українська фотомодель Анна Мінюкова (Асі Міковіч), яка називає себе "інфраструктурною музою України", виклала в мережу еротичну фотосесію з моста в Харкові, що частково обвалився.

Фотографії з'явилися на її сторінці в Instagram.

Таким чином модель вирішила звернути увагу на проблему з перевантаженням мостів і необхідністю їх своєчасного ремонту.

У підписі під фотосесією Анна зазначила, що в аварійному стані в Україні більше 60% мостів. Також вона розповіла про історію моста, на якому фотографувалася.

"Міст в Харкові, що обвалився, навіть не значився аварійним, а аварійні у нас більше 60% мостів. Уточню, що конкретно цей міст не дивлячись на те, що в результаті обстеження в 2018 році гарантувати безпеку без усунення виявлених дефектів не ручалися, аварійним не числився. Чи була причиною обвалу фура? чи була вона там взагалі? При обвалі моста у 2017 році на Харківщині обвинувачували птахофабрику, яка перевозить комбікорми фурами. У 2018 році в Дніпропетровській області під вантажівкою звалилася частина моста. Міст перебував в аварійному стані, але на його території не було жодних знаків і повідомлень, що забороняють рух або попереджають про небезпеку", - написала модель.

Вона також розповіла місцевій владі про способи контролю за станом мостів.

"Привести всі мости в задовільний стан - дорого, складно та довго. Але наявність вагового контролю допомогла б уникнути цих випадків. Установка знаків, що обмежують рух на аварійних і передаварійних ділянках, допомогла б уникнути цих обвалів. А в подальшому може і врятувати чиєсь життя. Адже замість фури, одного разу, може бути автобус з дітьми", - зауважила модель.

Раніше Асі Міковіч фотографувалася на тлі мосту в Дніпрі, який зараз знаходиться на ремонті.

"Контролюю роботи", - підписала вона тоді фото.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Ася Міковіч, заявила, що роздягнеться для фотосесії, якщо мер міста Борис Філатов виграє парі з президентом Володимиром Зеленським. Мер Дніпра посперечався з президентом, що 14 вересня відкриє міст в місті, який до цього часу відремонтують.