RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

А зверху снайперки літають: мережу розсмішив фейк про бої між загонами Порошенка і Зеленського

Бойовики тк званої ДНР поширюють фейк, що на Донбасі начебто почалися бої між морськими піхотинцями Петра Порошенка і спецпідрозділами президента Володимира Зеленського через відмову радикалів виконувати наказ командування.

Про це передає "Телеканал Царгород".

Згідно з повідомленням так званого "управління Народної міліції ДНР", 10 жовтня недалеко від ділянки розведення сторін Петровське - Богданівка на південь від Донецька начебто відбувся бій між бійцями 35-ї бригади морської піхоти та 3-го полку спецпризначення ЗСУ із застосуванням керованої ракети.

"Під час бою був відзначений пуск протитанкової керованої ракети. Дані факти є незаперечними доказами саботування процесу розведення сил і засобів українськими націоналістами", - заявили бойовики.

У мережі зі сміхом коментують фейкову новину.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі запустили фейк про те, що під час сутичок біля селища Золоте українських добровольців з поліцією нібито був убитий мирний житель.

Також через блокпост у Кремінному Луганської області пройшли ветерани АТО, добровольці та волонтери, які прямують до населеного пункту Золоте перешкоджати розведенню сил.

Крім того, у Міністерстві внутрішніх справ повідомили, кого і за що затримали після сутичок з добровольцями на блокпосту в Кремінній у Луганській області.