RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Досі в головах СРСР: офіцер ЗСУ показав сумне фото зі школи під Запоріжжям

В одній із шкіл в Запорізькій області в холі був вивішений стенд про героя Радянського союзу Григорія Бояринова, що суперечить загальному курсу на патріотичне виховання дітей.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповів офіцер ЗСУ Анатолій Штефан Штірліц.

Він закликав міністерство освіти звернути увагу на вказаний епізод і додав, що тим часом сам на Донбасі веде постійну роботу з патріотичного виховання.

"Привіт МінОсвіти! Приїхав в Запорізьку область і побачив, як патріотичну роботу проводять вони! А вони її проводять дуже добре. У холі школи висить стенд з Героєм Радянського Союзу російською мовою з цікавим забарвленням!", - розповів офіцер.

Також він уточнив, що стенд з захисниками України є в цій школі, але керівництво вирішило його "заховати" на другому поверсі навчального закладу.

"А дошка із загиблими героями війни яка вже 5 років йде і моїм товаришем десь там у другому корпусі, щоб очі не муляла", - зауважив військовослужбовець.

Як повідомляв "Апостроф", раніше міністр освіти і науки Ганна Новосад повідомила, що незабаром в Україні всі російськомовні школи перейдуть на українську мову навчання.