RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Скільки заробляли на корпоративах артисти, які стали нардепами: названо цифри

Екс-ведучі Олександр Скічко та Роман Грищук, які стали влітку представниками народу у Верховній Раді від президентської партії "Слуга народу", більше не працюють на корпоративах, але заробляли на цьому пристойно.

Про це повідомляє "Апостроф".

Відразу кілька агентств з підбору зірок пропонують послуги тих, хто влітку став нардепом. У базах таких агентств знаходяться Олександр Скічко та Роман Грищук.

Менеджер концертного агентства на ім'я Олександр у розмові з "Апострофом" повідомив, що і Скічко, і Грищук замовлення на Новий рік не приймають.

"Зараз вони обидва знаходяться в творчій відпустці, а якщо будуть працювати, то тільки по дружнім взаєминам і безкоштовно. Але останній гонорар Скічко становив 5,5 тисячі доларів за проведення тригодинного заходу", - повідомив менеджер.

Для порівняння, один з популярних медійних коміків Вадим Мічковський, відомий під псевдонімом "Дядя Жора", бере за проведення корпоративу всього 3 тисячі доларів.

Відзначимо, що Скічко до законодавчої роботи працював перспективним ведучим, прославився після ведення розважальних програм на ТБ і конкурсу "Євробачення" в 2017 році. Грищук - ідейний натхненник гумористичного проекту "Мамахохотала Шоу".

Повний текст матеріалу "Апострофа" читайте тут: Замовити Зеленського: скільки коштує корпоратив за участю "президента".