RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

Солдати залишаться голими: мережу розгнівав наказ генерала ЗСУ

У мережі обурилися новим наказом командування Збройних сил України про те, що військовим тепер не тільки заборонено отримувати автомобілі від волонтерів, а й необхідно буде повернути "зайвий" переданий транспорт.

Про це у себе на сторінці в Facebook написав офіцер ЗСУ Олександр Грамарчук (Грім).

Він опублікував частину телеграми українського генерала, де говориться, що на підрозділ допускається лише 5 одиниць авто, а інший транспорт - необхідно повернути волонтерам.

Офіцер зазначив, що після такого абсурдного наказу від командування можна чекати установок повернути особисті речі або навіть санітарні приналежності, передані для армії.

"Телеграма генерала Танцюри - машини повернути волонтерам. Наступним кроком буде: повернути шкарпетки, серветки, "мультики", "бундеси", плитоноски, оптику, системи відеоспостереження і т.д. Український солдат повинен бути в "дубку", металевому шоломі, кірзаках і плащ-палатці", - зауважив автор публікації.

У коментарях до публікації користувачі висловили своє обурення наказом.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що з 1 грудня, всім підрозділам Збройних сил України заборонено приймати автомобілі, куплені за кошти волонтерів.