RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

У Харкові сталася битва пасажирів з водієм тролейбуса: в лікарні "поповнення"

У Харкові в результаті конфлікту в тролейбусі дві людини потрапили до лікарні.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на NewsRoom .

Інцидент трапився в тролейбусі, який їхав за маршрутом №7. На одній із зупинок до салону зайшла жінка з підлітком. Пасажирка заплатила за себе, але відмовилася купувати квиток підлітку. Це викликало роздратування у водія, який в грубій формі почав вимагати гроші за проїзд. В результаті зав'язався конфлікт, в ході якого пасажирка зателефонувала чоловікові і викликала його на підмогу.

За словами водія Дмитра Квартіна, конфлікти з пасажирами - справа звичайна, але зіткнутися з відвертою агресією чоловікові довелося вперше.

"Все ж таки вдалося її вмовити, вона заплатила, я видав їй два квитки. Після цього вона всю дорогу мене ображала і дзвонила комусь, щоб той приїхав і побив мене", - каже Дмитро.

На кінцевій станції мати і син відмовилися виходити. Водій вийшов в салон, щоб умовити пасажирів покинути тролейбус, але в цей момент на місце прийшла "підмога":

Чоловік пасажирки зміг перехопити тролейбус на розворотному колі "Вулиця 12-го Квітня", громадянин забіг всередину і став "поливати" водія з газового балончика. Частина вмісту також потрапила на одну з пасажирок.

"Жінка повисла на мені, а ці двоє почали бити. Коли приїхала поліція, підліток втік. Мене доставили в лікарню з розривом зв'язок, опіками сітківки і наскрізною раною підборіддя: туди вдарили чимось гострим, схоже, що ключем, - каже Дмитро. - Також дісталося ще одній пасажирці, яка не встигла вийти з салону, їй газ теж потрапив в очі".

В даний момент чоловік знаходиться на лікарняному.

У прес-службі обласного управління Національної поліції повідомили, що інформація про подію зареєстрована в Журналі єдиного обліку правопорушень.

При цьому із заявами до правоохоронців звернувся не тільки обидва постраждалих, а й 38-річна пасажирка.

Нагадаємо, що у Львові люди напали на співробітника військкомату , щоб врятувати свого друга від призову.