RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

Генштаб ЗСУ відреагував на заяву українського полковника про інтеграцію з військовими Путіна

В Генеральному штабі ЗСУ України прокоментували заяву полковника Олексія Ноздрачова про те, що українські військові готові до реінтеграції з росіянами та бойовиками, які воюють проти ЗСУ на окупованому Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба Генштабу.

"Оціночні суб’єктивні судження, у тому числі політичного характеру, що висловлені сьогодні, 12 грудня, полковником Олексієм Ноздрачовим під час круглого столу в Національному інформаційному агентстві “Укрінформ - не є позицією Генерального штабу та Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковник Олексій Ноздрачов не мав повноважень оприлюднювати будь-які заяви, що виходять за межі його службових обов’язків та компетенції очолюваного ним підрозділу.

За даним фактом начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил України призначено службове розслідування.

"Ми, військові волонтери , обурені такими висловлюваннями полковника Ноздрачова . Будемо вимагати його звільнення з посади", - написала в коментарях до посту Генштабу відомий волонтер Галина Однорог.

Як раніше повідомляв "Апостроф", військовослужбовці строкової служби осоромилися в соцмережах, опублікувавши відео, де вони співають російську військову пісню про війну в Чечні.