RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Журналісти дізналися про спецшоссе з Києва до дому Зеленського: опубліковано відео

Під Києвом, у селах Рославичі та Іванковичі, просто серед поля з'явилась асфальтована дорога із сучасним освітленням, кажуть шосе збудували спеціально для Володимира Зеленського.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на "5 канал".

Президент і його охорона використовують дорогу як ще один заїзд до котеджного містечка "Маєток. Перлина Італії", де мешкає новий глава держави.

У сільраді Рославичів від коментарів відмовились, але не на камеру відповіли: дорогу збудували у рекордно короткий строк, ще й безпосередньо на розпайованій землі. У власників паїв нібито дозволу ніхто не питав.

"Після того, як Зеленський почав їздити на кортежі, використовуючи машини, куплені ще в часи Петра Порошенка для обслуговування іноземних делегацій, на яких сам Петро Порошенко не їздив, я вже можу чекати чого завгодно. Чого завгодно, крім президента на велосипеді – цього я не чекаю абсолютно", – каже блогер та письменник Дмитро Вовнянк.

Повідомляється, що новозбудованою дорогою, крім президента і його команди, ніхто не їздить – там стоїть шлагбаум.

"Вони йдуть шляхом Януковича. Але значно швидше. Аби Януковичу дійти до тої межі відсторонення від людей, потрібно було десь 25 років. А цей за пів року вибудовує навколо себе суперкортежі, суперохорону, супермаєтки, суперокремі під'їзди. Він пройшов шлях Януковича зі швидкістю в 25 разів швидше", – зазначає політичний експерт Тарас Чорновіл.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський прокоментував мітинги 17 грудня під стінами Верховної Ради в Києві, які обернулися жорстким протистоянням з поліцією. Біля будівлі парламенту люди зібралися з різних причин, в тому числі проти прийняття закону про продаж землі.