RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Бунт проти поліції в Каховці: мати вбитого розкрила невідомі факти, відео

Матір вбитого у Каховці Володимира Чебукіна Олена повідомила, що майбутній нападник, екс-міліціонер Юрій часто сварився з ним через сина, який є у співмешканки від Володимира.

Про це матір повідомила кореспондентці hromadske.

Вона уточнила, що спілкувалася з родиною дівчини, а син її й Володимира часто бував у них вдома.

"Він входив до того будинку, він там прожив 3,5 роки, він любив свою дружину до цього дня, напевне. Він сильно любив свого сина, настільки, що ми з тим сином спілкувалися, він постійно до нас приходив. Ми були в хороших стосунках з нашими сватами", - розповіла Олена.

Мати зазначила, що родина дівчини приходила у реанімацію до Володимира після інциденту.

Водночас, вона зазначила, що останнім часом стосунки між чоловіками погіршилися. Йшлося навіть про те, що нападник відсудить сина у Володимира.

"Він (Володимир — ред.) настільки сильно любив свого сина, що його могли викликати на якусь провокацію, поїхати розбиратися… У ніч вбивства з’ясувалося, що в них була довга переписка, вони сварилися між собою. Були свідки, які казали, що у них були постійні скандали", - додала вона.

Як раніше повідомляв "Апостроф", правоохоронці заявили, що вбивство 26-річного чоловіка, через розслідування якого жителі міста Каховка влаштували мітинг, було проведено "дуже ретельно".