RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Насірова раптово відновили на топ-посаді у ДФС: з'явилася влучна фотожаба

Апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення Окружного адміністративного суду Києва від 11 грудня 2018 року про поновлення Романа Насірова на посаді керівника Державної фіскальної служби, в мережі на це відреагували новою фотожабою за участю чиновника.

Так, суд визнав, що відсторонення Насирова в березні 2017 року і його звільнення на початку 2018 року були незаконними. Звільнений він був нібито через приховування іноземного (англійського) громадянства.

Таким чином, в разі припинення судових спорів та неподання скарги до Верховного суду, Насіров зможе приступити до виконання обов'язків глави Фіскальної служби.

Фотожаба за участю Романа Насірова з'явилася в одному з чатів в Telegram.

За основу картинки взято фото з Насіровим із залу суду в момент, коли йому інкримінували корупційні правопорушення, в той же час він сам стверджував, що погано себе почуває і з'явився в суд на ношах і з ковдрою.

"Розбуди мене, коли на посаді відновлять", - просить Насіров санітара на фотожабі.

Як повідомляв "Апостроф", влітку 2019 року апеляційний адмінсуд залишив без змін рішення Окружного адмінсуду Києва, яким відповідальність за надання розстрочок компаніям Олександра Онищенка перекладається з голови ДФС Романа Насирова на керівників місцевих податкових інспекцій. Тобто в черговий судової інстанції була доведена невинність екс-глави ДФС.