RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Порода, як у вихованця українки в Ухані: з'явилося фото першої собаки, яка підхопила коронавірус

Домашня собака в Гонконзі, у якій виявлено сліди коронавірусу, виявилася тієї ж породи, що й собачка українки Анастасії Зінченко, яка залишилася в охопленому епідемією коронавірусу китайському місті Ухань.

Фото собаки, тести у якої тричі показали "слабкий позитивний результат" на наявність коронавірусу, опубліковано виданням South China Morning Post.

Як видно на знімку, хвора собака - точно такий самий шпіц, як в українки Анастасії Зінченко.

Нагадаємо, що Анастасія Зінченко не покинула охоплений коронавірусом Китай через собачку породи шпіц, яку їй не дозволили взяти на борт літака. Вона перебуває на карантині в китайському місті Ухань з 19 лютого.

Нещодавно в соцмережі Instagram дівчина нагадала, що 1 березня офіційно ввели заборону на ввезення тварин в Україні з Китаю. Вона підкреслила, що з нею ніхто не зв'язувався, їй не дзвонили протягом тижня. Про евакуацію нічого чутно, не говорять, що робити далі.

Як повідомляв "Апостроф", президент Зеленський прокоментував ситуацію з українкою Анастасією Зінченко та її собачкою, які залишилися в китайській провінції Ухань, що стала центром поширення небезпечного коронавірусу.