RU  UA  EN

Середа, 19 червня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 червня

Всі новини

На Буковині чоловік по-звірячому вбив дружину і маленьку доньку: фото та відео з місця трагедії

У Чернівецькій області 38-річний житель села Заволока сокирою зарубав свою дружину і задушив півторарічну доньку. Мотиви злочину незрозумілі.

Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

У четвер, 12 березня, вбивця сам зателефонував у поліцію і повідомив про вчинений злочин. На місце терміново було вислано опергрупу в супроводі бійців поліції особливого призначення.

"На місці події поліцейські знайшли тіла жінки і дівчинки, встановили особу заявника і затримали його", - повідомили в прес-службі.

Правоохоронцям 38-річний затриманий розповів, що, перебуваючи за місцем проживання, сокирою зарубав свою 36-річну дружину та задушив 1,5-річну доньку. Чому він скоїв подвійне вбивство - пояснити не може.


Поліцейські оглянули місце події і опитали можливих свідків і очевидців злочину. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками пунктів 1 і 2 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає довічне позбавлення волі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в окупованому Луганську невідомі вбили господарку місцевого ювелірного магазину, її чоловіка, дочку і внука в їх квартирі в центрі міста. Стали відомі перші версії слідства.