RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

ЗМІ розповіли, хто і як готував підозри у справі "ФФУ Продакшн"

Генеральний прокурор Ірина Венедиктова прийняла перші рішення щодо звільнення співробітників Офісу генпрокурора України.

За даними ЗМІ наказ був підписаний щодо Олександра Білоуса, призначеного Русланом Рябошапкою в департамент процесуального керівництва з особливо важливих кримінальних виробництв офісу, пишуть "Коментарі".

Крім того, за даними журналістів, приготовлено накази щодо звільнення керівника кадрового департаменту Тараса Дунаса і прокурора Івана Ковальова, який працював в підпорядкуванні Білоуса.

Уточнюється, що Ковальова викрили у фальсифікації матеріалів виробництв і в "роботі" на депутата від ОПЗЖ Григорія Мамку. За даними ЗМІ, Ковальов нібито виписував потрібні політику підозри.

Сьогодні цю інформацію побічно підтвердив колишній журналіст Костянтин Андріюк. Він уточнив, що мова йде про підозру директору "ФФУ Продакшн" Андрію Бондаренку в справі про будівництво футбольних майданчиків.

ілому керівнику структури УАФ (ФФУ Продакшн) оголошено підозру ... Тому чекаємо розвитку подій", - написав журналіст.

Процесуальним керівником в цьому виробництві ОГП є саме Іван Ковальов. Таким чином, Андріюк "показав" можливий зв'язок прокурора Ковальова, що "висить на волосині" від звільнення, і депутата Григорія Мамки.

Як раніше відзначав політичний експерт Денис Гороховський, і Мамка і Андріюк нібито відстоюють інтереси депутата від ОПЗЖ Григорія Суркіса. Він же, за інформацією ЗМІ, засобами підконтрольних співробітників ОГП і деяких членів футбольної ТСК ВР, намагається звести особисті рахунки з Українською асоціацією футболу.