RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

З ранами від маски на обличчі: мережу вразило фото медсестри, що "воює" з коронавірусом в Києві

У мережу потрапило фото реанімаційної медсестри зі шрамами від довгого носіння медичної маски на обличчі.

Знімок в Facebook опублікував київський медик Володимир Лиходієвський.

Він додав, що медсестра змушена працювати одна, так як в українських лікарнях не вистачає персоналу.

"А це - шрами від маски в моїй реанімаційної медсестри, яка працює сьогодні одна. Робота в умовах обмежених ресурсів. Але найстрашніший дефіцит у нас - це не дефіцит масок, а дефіцит персоналу", - пише Лиходієвський.

Користувачі залишили під фото понад 1000 лайків і майже 250 коментарів. Люди дякують медичним працівникам за їх працю у важких умовах боротьби з пандемією коронавірусу SARS-CoV-2 і закликають всіх дотримуватися карантину, щоб скоротити навантаження на медиків.

"Дякую Вам за Ваш труд! Нехай Бог завжди оберігає Вас!", "Спасибі за самовідданість незважаючи ні на що!", "Люди пошкодуйте наших лікарів. Без них пропадемо. Українці сидіть на карантині", "Спасибі, нехай Господь береже!" , "Спасибі вам. Погано тільки те що вашу роботу помічають тільки в такі моменти", "Схиляю голову!", - пишуть коментатори.

Як повідомляв Апостроф, в Олександрівській лікарні Києва лікарі борються за життя пацієнтів з COVID-19 у важкому стані. Медики закликають українців залишатися вдома, щоб не допустити масового зараження коронавірусом.