RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Фундамент сильної держави: Білецький закликав до участі у волонтерському русі

Глава політичної партії "Національний Корпус" Андрій Білецький вважає, що Україна - країна волонтерів і мародерів, де з одного боку влада і олігархічний бізнес, а з іншого - волонтери, які разом з "Нацкорпусом" допомагають малозабезпеченим та закладають фундамент сильної держави.

Про це Андрій Білецький розповів на своєму Youtube-каналі.

За словами політика, "Національний Корпус" вже залучив близько 4 тисяч волонтерів по всій Україні для допомоги пенсіонерам та малозабезпеченим сім'ям в період карантину. Активісти працюють на регулярній основі позмінно, доставляючи продуктові набори та засоби індивідуального захисту. Андрій Білецький підкреслив, що разом з волонтерами соціальну допомогу розвозять всі представники політсили і лідери партії.

"Сьогодні поширюємо набори для малозабезпечених. Зараз у нас 4000 волонтерів по Україні. Ми говорили нашим волонтерам, що вони братимуть участь в дезінфекції, допомагатимуть інфекційним лікарням, розноситимуть соціальну допомогу. Ми говорили: ви будете ризикувати, адже доведеться частково порушувати карантин. Але всі лідери "Національного Корпусу" виділяють дні і займаються точно такою ж роботою", - заявив Білецький.

Політик додав, що за півтора тижні тільки в Києві за допомогою до волонтерів "Національного Корпуси" звернулося до 5 тис громадян. За словами волонтерів, мова йде не тільки про людей похилого віку, але також про самотніх матерів та людях з інвалідністю.

"За півтора тижні звернулося 5 тис осіб, які просять про допомогу. Це люди, яких не було в списках волонтерів. Мова йде не тільки про пенсіонерів, також самотні мами, діти з інвалідністю. Через місяць цифра може бути 20 тис тільки в одному районі . У країні такий час, що ніхто не розраховує на державу", - розповіли волонтери Нацкорпуса.

Дізнатися більше про проект "НК Волонтери", долучитися або звернутися за допомогою можна за телефоном: +38 (095) 002 30 49. Бажаючі стати волонтером також можуть заповнити анкету за посиланням.