RU  UA  EN

Середа, 29 травня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.60
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 травня

28 травня

Всі новини

У мерії Харкова нагрянули з обшуками через розкрадання мільйонів: фото

У департаментах Харківської міської ради, а також за місцем проживання їх керівників проводяться обшуки в зв'язку з розслідуванням справи про заволодіння бюджетними коштами під час виконання робіт за договорами на загальну суму 28 мільйонів гривень.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Харківської області, опублікувавши фото з місця проведення процесуальних дій.

Розслідування стосується фактів заволодіння бюджетними коштами при здійсненні робіт з освітлення в місті Харкові. З цією метою було укладено договори з комунальними підприємствами та іншими суб'єктами господарювання на суму понад 28 мільйонів гривень. На цих підприємствах також зараз проводяться обшуки.

"Всього в даному кримінальному провадженні одночасно проводиться більш ныж 20 обшуків в різних регіонах країни. В даний час особам про підозру не повідомлялося, досудове розслідування триває", - сказано в повідомленні прес-служби прокуратури.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в Херсонській області Служба безпеки України викрила схему розкрадання грошей, виділених медичним установам на боротьбу з пандемією коронавірусу.