RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Знаменита" пенсіонерка з Закарпаття підкорила літак і підірвала мережу: відео

Популярна бабуся Рина із Закарпаття, яка прославилася завдяки роликам в Instagram, де вона каталася на кабріолеті, знову здивувала користувачів мережі.

Про це повідомляє ресурс Mukachevo.net.

Зараз бабуся знайшла для себе нове екстремальне заняття - вона сіла за штурвал літака. Її онук Іван Куцина розповів, що така ідея прийшла після успіху відео про кабріолет і фуру.

"Ми знімали це відео в Коломиї. Це була компанія, яка надає такі послуги. Домовилися про зустріч і зняли. До речі, це був той самий літак на якому облетів Карпати Дмитро Комаров (телеведучий програми "Світ навиворіт" - "Апостроф"). Так, звичайно з нами був інструктор. Він здійснив зліт і посадку, а вже в повітрі дав покерувати бабусі", - розповів Іван.

Він також зазначив, що бабуся зовсім нервувала і впоралася на всі 100%.

"Я знав, що все буде добре, мені і бабусі дуже сподобалося. До речі, тепер бабуся хоче стрибнути з парашутом, але це ще під питанням", - додав блогер.

Як повідомляв "Апостроф", відома пенсіонерка, яка несподівано стала популярним Instagram-блогером, баба Рина із Закарпаття, здивувала користувачів мережі новим відео - вона сіла за кермо фури і влаштувала дрифт.