RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

На Буковині відбулися сутички місцевих жителів з поліцією: фото, відео і деталі конфлікту

У середу, 1 липня, біля міста Хотин Чернівецької області між учасниками акції протесту, які перекривали трасу через новий районний поділ Буковини, і поліцейськими відбулися сутички.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на прес-службу поліції Чернівецькій області.

Протест відбувся в селі Атаки Хотинського району. Там активісти перекрили рух транспорту на автомобільній дорозі державного значення Н-03.


Під час зборів місцевих жителів стався інцидент між учасниками акції і далекобійниками. Коли поліцейські здійснювали розмежування представників обох сторін конфлікту, постраждав один з правоохоронців.

За словами очевидців, пише ресурс molbuk.ua, правоохоронці групою відтіснили людей, які йшли по пішохідному переходу, де активісти перекривали рух.

Поліцейські заявили, що вони зробили це для того, щоб пропустити вантажівки з пальним.

"Поліцейські відтіснили людей. Дехто намагався чинити опір, їх грубо відштовхали. Мені пошкодили руку. Поліції - тьма! Фури почали їхати, дуже страшно. Це жахливо!", - розповіла одна з учасниць акції.

Інший активіст зазначив, що через протест утворився величезний затор, який досягнув 3 кілометрів. Водії-далекобійники почали просуватися до учасників пікету, після чого поліцейські оточили людей в кільце і спробували відтіснити з дороги.

Пізніше на місці події виникли бійки і спроби водіїв фур наїхати на людей. Але пізніше далекобійникам з активістами вдалося домовитися: протестуючі пропускали фури щопівгодини.

Як повідомляв "Апостроф", 1 липня на Банковій під Офісом президента в Києві відбулися сутички між мітингувальниками шахтарями і співробітниками поліції.