RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Коронавірус вбив однорічну дитину в США

У Джорджії (США) однорічна дитина стала жертвою коронавірусу. Малюк помер і таким чином став наймолодшим, хто помер від COVID-19 у штаті.

Про це пише CNN.

Як повідомила Валері Кроу, представник відділу охорони здоров'я округу Кобб, у дитини були серйозні захворювання. Округ Кобб знаходиться недалеко від Атланти.

У ЗМІ пишуть, що за даними Міністерства охорони здоров'я Джорджії, станом на полудень п'ятниці, було зареєстровано понад 900 позитивних випадків у немовлят у віці до 1 року, 58 госпіталізацій і нуль смертей. У дітей у віці від 1 до 4 років зареєстровано понад 3000 випадків захворювання, шістдесят дві госпіталізації і одна смерть.

Згідно з оновленим спільним звітом Американської академії педіатрії та Асоціації дитячих лікарень, випадки захворювання на коронавірус у дітей збільшилися на 21% з 6 по 20 серпня. У повідомленні говориться, що з початку пандемії в США заразилися понад 440 000 дітей.

Як писав "Апостроф", мер Івано-Франківська Руслан Марцінків заявив, що в понеділок, 31 серпня, на сесії міської ради буде прийнято звернення до уряду з вимогою скасувати внесення міста в "червону" зону. Крім того, в Івано-Франківську будуть продовжені канікули для школярів.