RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Пішли в небо назавжди: названо час і місце прощання з загиблими в катастрофі Ан-26

Начальник регіонального відділення інформаційного агентства АрміяInform Віталій Саранцев повідомив, що церемонія прощання з військовослужбовцями та курсантами, які загинули в авіакатастрофі літака Ан-26 під Чугуєвом, відбудеться у вівторок, 29 вересня, на Меморіалі слави в Харкові.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Саранцев повідомив, що церемонія призначена на 9:00 29 вересня і пройде на Білгородському шосе, там розташований Меморіал слави.

Зазначимо, що українці продовжують нести квіти, іграшкові літачки, лампадки до головного корпусу Харківського національного університету Повітряних сил ім. Кожедуба (вул. Сумська), також жителі регіону везуть квіти на місце катастрофи.

Пізніше глава Харківської області Олексій Кучер уточнив, що 29 вересня відбудеться церемонія прощання з Віталієм Вільховий, який помер в лікарні вранці 26 вересня.

Прощання з іншими 25 курсантами і офіцерами поки неможливо, оскільки триває слідство і проводяться експертизи ДНК тіл загиблих, які займуть близько 2-3 тижнів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилася зворушлива розповідь про 20-річного Дмитра Андрущенко, загиблого в катастрофі Ан-26.

Нагадаємо, що штурман Олексій Остапенко, який загинув у катастрофі Ан-26 в Чугуєві Харківської області, листувався зі своєю 7-річною донькою за кілька хвилин до катастрофи.