RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

З Mercedes Sprinter зробили суперофіс на колесах: фото броньованого авто

Канадська компанія Inkas, яка випускає броньовані сучасні цивільні легкові машини і виготовляє захищені позашляхові версії під власним брендом, представила черговий мобільний спеціальний офіс - цього разу його створили на основі фургона версії Sprinter марки Mercedes-Benz 2020 року.

Про це повідомляє видання MMR.

Салон броньованого за стандартом BR6 мікроавтобуса Sprinter переобладнали на повноцінний мобільний офіс, в якому можливе проведення нарад і конференцій. Модель Mercedes-Benz отримала мультимедійну систему, декілька LED-панелей, точку доступу WiFi і Bluetooth.

В автомобілі може розміщуватися 5 пасажирів, для цього транспортний засіб обладнали чотирма окремими кріслами в основній зоні, а також одним перед зручним столом L-подібного виду.

Sprinter отримав додаткові багажні відсіки під автомобільним дахом, аудіосистему преміум-класу, систему пожежогасіння/фільтрації повітря і камери кругового відеоспостереження.

Презентований мобільний офіс має трилітровий дизельний мотор V6, який генерує 190 к.с, при крутному моменті в 440 Нм. Разом з двигуном функціонує АКПП 7G-Tronic. В авто використовується задньопривідна система.

Як повідомляв "Апостроф", у Кропивницькому в рамках аграрної виставки AgroExpo офіційно представили новий кросовер Ford Puma.