RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Українців чекають погодні "гойдалки": синоптики дали детальний прогноз на наступний тиждень

З понеділка, 26 жовтня, на протязі наступного тижня на більшій частині України збережеться тепла погода, переважно без опадів. Похолодає тільки ближче до вихідних, але ненадовго.

Про це повідомила на своїй Facebook-сторінці синоптик Наталія Діденко.

За її словами, в понеділок, 26 жовтня, в Україні опадів не передбачається, лише місцями у південній частині, крім Запоріжжя. Погода буде теплою, з ранковими туманами.

Температура повітря протягом дня очікується в межах + 12 ... + 17 градусів, на півдні місцями до +20 градусів. Вітер з південного сходу, невеликий або помірний.

У Києві понеділок також пройде без дощу, температура повітря близько +14 градусів.

"Тепла погода протримається в найближчі дні, похолодає ближче до наступних вихідних, але, знову ж таки, це похолодання не буде остаточним. Так що катаємося на температурній гойдалці", - написала синоптик.

В Укргідрометцентрі протягом наступного тижня прогнозують теплу погоду, без опадів. Тільки в п'ятницю, 30 жовтня, можливий невеликий дощ в західних і східних областях.

Як повідомляв "Апостроф", в листопаді в Україні, за винятком західних областей, середня місячна температура повітря прогнозується на 1-1,5 градуса вище середніх багаторічних значень.