RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Муха в курятині: в компанії "Епікур" відповіли на скаргу споживача

Виробник курятини "Епікур" приносить свої вибачення споживачам і обіцяє розібратися в інциденті з виявленням мух в їх продукції.

"Ми зробимо все, щоб розібратися в події. Шкодуємо, що вам довелося зіткнутися з таким випадком", - відзначають в "Епікур", пише Lenta.ua.

Про неприємну знахідку стало відомо від Валерії Ванакової, яка стверджує, що купила вакуумну упаковку курятини "Епікур" з мухою всередині.

"Сьогодні знайшла муху прямо всередині коробки, врізалися в м'ясо! Я вибирала тільки "Епікур" до цього випадку, а тепер як його їсти після мухи в коробці? Як муха потрапила в коробку, запечатану, і вона ж могла відкласти там яйця. Це жах! Після такого навіть не знаю чи зможу їсти м'ясо. Всю упаковку довелося викинути, а на інші тепер дивитися не можу", - написала вона виробнику в Facebook.

Також вона надала фото покупки.

Виробник "Епікур" в свою чергу пообіцяв компенсувати збитки і призначити службове розслідування.

"Наш менеджер напише вам в особисті повідомлення, щоб дізнатися деталі ситуації і відшкодувати збиток. Інформація від вас допоможе в службовому розслідуванні, щоб зрозуміти, як це могло статися. Спасибі, що повідомили нам про проблему", - заявили в "Епікур".