RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Названо кращі позашляховики, які не бояться "убитих" доріг і рідко ламаються

Експерти назвали автомобілі, які є найнадійнішими і найвитривалішими на бездоріжжі. Ці машини увійшли до рейтингу найкращих позашляховиків 2020 року.

Про це пише видання "Автотема".

Toyota Land Cruiser

Toyota Land Cruiser після дослідження майже 16 мільйонів автомобілів, проданих в 2019 році, очолила список повнорозмірних позашляховиків, які безперешкодно проходять 300 тисяч км. Land Cruiser має вражаючу якість збірки і технічне навантаження на інтер'єр.

Mercedes-Benz G-класу

На сьогодні Gelandewagen є одним з найбільш універсальних позашляховиків. Моделі 2020 року мають велику потужність у вигляді двомоторного V8, що виробляє до 577 к.с. у версії AMG. Mercedes Benz також представив програму G Manufaktur, яка відкриває для G-класу безліч налаштованих опцій.

Land Rover Defender

В 2020 році Land Rover представив повністю перероблений автомобіль, завдяки чому позашляховик здатний практично знущатися над більшістю пересічених рельєфів.

Toyota 4Runner

Звіт iSeeCars 2020 року визначив Toyota 4Runner кращим середньорозмірним позашляховиком серед транспортних засобів з безперешкодним пробігом в 300 тисяч км. 4Runner - один з найміцніших позашляховиків з жорсткою конструкцією кузова на рамі. Хоча на асфальтовій дорозі він показує середню керованість і погану економію палива, ці слабкі сторони компенсуються довговічністю автомобіля, його вартістю і простотою обслуговування.

Chevrolet Suburban

Chevrolet Suburban - міцний позашляховик, який має досить вантажного простору і внутрішнього салону для дев'яти чоловік.

Jeep Wrangler

Jeep Wrangler завжди був налаштований на бездоріжжя, але для моделі 2020 року виробник автомобілів ще краще спрацював над дорожньою керованістю авто. Це робить Jeep Wrangler кращим універсалом, ніж будь-коли раніше.

Ford Expedition

Ford Expedition входить в число кращих повнорозмірних позашляховиків на сьогоднішньому ринку. Виробник пропонує щедрий вантажний простір позашляховика, який без проблем буксирує більше 4 тонн і вміщує 8 осіб.

Honda CR-V

CR-V є лідером класу, коли йдеться про компактні позашляховики. Салон авто досить просторий для сім'ї з п'яти чоловік, і там є багато місць для зберігання, що ідеально підходить для поїздки. CR-V не найкращий для бездоріжжя, але вам важко знайти кращий автомобіль, який пропонує подібний рівень довговічності і збалансованої вартості.

Lada 4 × 4

Lada 4 × 4 - найпопулярніший автомобіль, який з'явився в Радянському Союзі. Він також відомий як Лада Нива або ВАЗ-2121. В 2020 році виробник оновив модель і тепер вона отримала нову систему клімат-контролю, великі відсіки для зберігання і, що найважливіше, більш зручні сидіння.

Як повідомляв "Апостроф", експерти з Німецької екологічної організації Environmental Action Germany назвали п'ять позашляховиків, які незручні при експлуатації в місті і споживають занадто багато бензину.