RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 червня

24 червня

Всі новини

Що дасть Україні перемога Байдена - американський політолог розчарував відповіддю

У США відбулися вибори президента і зараз йде підрахунок голосів. Тим часом в Україні продовжують розмірковувати над тим, який із кандидатів - Джо Байден або Дональд Трамп - буде "корисніше" для нашої держави.

БАЙДЕН АБО ТРАМП: ХТО СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТОМ США - ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ

Як заявив "Апострофу" професор політології та директор Школи громадянства і публічної політики ім. Д. Максвелла при Сіракузькому університеті Грант Ріхер, Байден може коливатися в питанні надання допомоги Україні.

"Я не думаю, що Трамп є дуже передбачуваним. Він в своїй тактиці покладається на шум, блеф і безлад. Думаю, Байдена буде простіше передбачити. Це буде така помірна версія Обами. Однак, через суперечності навколо його сина Байден буде коливатися надавати Україні допомогу більше, ніж це вважалося б "нормальним". Думаю, він не захоче створити враження, що нібито він винагороджує Україну якимось чином", - зазначив фахівець.

На думку Ріхера, Байден буде остерігатися відійти від заходів, які вважаються стандартним обсягом допомоги вашій країні.

"Думаю, Байден захоче зберегти тенденцію, яка вже була. Думаю, що республіканці і преса будуть спостерігати за ним дуже уважно, якщо вже він стане президентом", - додав він.

Детальніше читайте в матеріалі "Апострофа": Перерахунку голосів не уникнути - американський політолог про результат виборів