RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Скільки коштує замовити в Україні Діда Мороза і Снігуроньку: новорічні розцінки

В Україні вже давно є попит на аніматорів, які напередодні новорічних свят розважають дітей і дорослих в костюмах Діда Мороза і Снігуроньки.

Про це повідомляє ресурс UBR.

Однак у 2020 році такі послуги менше користуються попитом, ніж минулого року. Це може бути пов'язано з пандемією коронавірусу.

Так, наприклад, у компаніях відзначають, що в грудні привітання від Діда Мороза та Снігуроньки українці замовляють на 23% менше, ніж в цей же період роком раніше.

"Багато хто не хоче ризикувати, тому обмежують контакт з незнайомцями. Однак, щоб порадувати дітей, виїзних Дідів Морозів, швидше за все, замінять родичі", - розповіла керівник відділу маркетингу Kabanchik.ua Ольга Сорока.

За ціною годинне новорічне привітання Діда Мороза обійдеться у 1100 грн. Також можна замовити послугу на півгодини - від 800 грн, і на 15 хвилин - 500 грн.

Аніматори в костюмах Діда Мороза і Снігуроньки обійдуться в 1600 грн, півгодини - 1100 грн, 15 хвилин - 500 грн. Такі розцінки актуальні протягом усіх новорічних свят.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом сталася справжня казка під Новий рік. Жителі міста Обухова діляться відеороликами в соціальних мережах, на яких видно, як чоловік в костюмі Санти піднявся в повітря з пропелером і парашутом і "бомбардував" дітей подарунками.