RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Підполковника з дружиною знайшли мертвими в підгузках - обидва померли під час БДСМ-сексу: фото

У підмосковній Балашисі під час БДСМ-оргії загинуло двоє людей. Правоохоронні органи виявили секс-іграшки, заборонені препарати і віагру на місці злочину.

Про це повідомляють журналісти "Московського комсомольця".

Одним з убитих був підполковник правоохоронних органів, пенсіонер. Також на місці події виявили тіло його 45-річної дружини. Чоловік і дружина були одягнені в памперси. Обстановка в квартирі, а також предмети, які були навколо, вказували на те, що пара зайнялася БДСМ-сексом під впливом заборонених препаратів. Під час останньої оргії пара не розрахувала дозу заборонених препаратів, і ситуація вийшла з-під контролю.

Про смерть подружжя в правоохоронні органи повідомила їхня дочка. Це сталося 14 січня 2021 року. Останнім часом підполковник працював в службі безпеки одного з банків. У той день, коли підполковник помер, він не вийшов на службу, чим викликав підозри у керівництва. Керівники служби зателефонували дочки чоловіка, після чого вона відразу ж виїхала до квартири батька.

Підполковник лежав в одних памперсах на животі на ліжку. Поруч була його мертва дружина, на ній також були памперси. На трупах було кілька гематом, а обличчя жінки було лілового кольору від побоїв. Квартиру називали гніздом розпусти. Кількість секс-іграшок на будь-який смак і фантазію було просто не злічити.

Також в квартирі було кілька ящиків, які доверху набили секс-іграшками.

Крім заборонених препаратів і іграшок для сексуальних утіх, правоохоронні органи виявили препарати, що підвищують лібідо. Експерти встановили, що першою померла жінка, а потім чоловік. На руках підполковника було видно сліди ін'єкцій.

За словами дочки загиблого, те, чим займалися батьки, не було для неї секретом. Дочка розповіла, що батьки часто влаштовували "секс-марафони". Батько, який був підполковником у відставці, заробляв досить багато, цього вистачало на покупку дорогих іграшок, а мати була домогосподаркою. Також дівчина зазначила, що батьки часто зверталися до неї з проханням привезти продукти і памперси, після чого вони закривалися в будинку. Їх марафони могли тривати до одного тижня.

Відомо, що підполковник у відставці служив в елітному підрозділі спецслужби і брав участь в одній з операцій в Чечні. За це його нагородили пістолетом. Коли чоловік повернувся додому, його сім'я перебралася до Московської області.

Як писав "Апостроф" раніше, в Єкатеринбурзі в дев'ятиповерховому житловому будинку сталася пожежа, яка забрала життя восьми осіб.