RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Під Харковом співробітниця ДФС влаштувала моторошну смертельну ДТП: фото

На трасі Київ - Харків-Довжанський в напрямку міста Ізюм (Харківська область) сталося смертельне ДТП за участю співробітниці ГУ ДФС України в Харківській області.

Про це повідомили в прес-службі Державного бюро розслідувань (ДБР).

Як сказано в повідомленні, аварія сталася в четвер, 28 січня, близько 14:40. В автомобіль ВАЗ-2115, який рухався по трасі, врізався Toyota Camry під керуванням співробітниці ДФС, яка виїжджала з автозаправної станції, розташованої поруч.

"В результаті ДТП 81-річний водій автомобіля ВАЗ-2115 загинув на місці. Водій Toyota Camry, а також пасажир автомобіля ВАЗ 2115 госпіталізовані в медичний заклад. Чотири особи після надання медичної допомоги госпіталізації не потребували", - розповіли про наслідки аварії в прес -службі ГБР

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що спричинило смерть потерпілого (ч. 2 ст. 286 КК України), відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Розслідуванням займаються слідчі ГБР.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на трасі Київ - Суми сталося зіткнення службового поліцейського автомобіля Рено-Дастер з вантажним авто.