RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

З блокуванням "заборонених" Telegram-каналів в Україні виникли складнощі: що відомо

В Україні шукають технічну можливість заблокувати Telegram-канали, в яких займалися розвідувально-підривної діяльністю на замовлення РФ.

Про це розповіли в коментарі "Апострофу".

В Укртелекомі відзначили, що поки їм невідомі приклади успішного виконання подібних завдань. Виділення певних каналів в середині месенджера - є складністю.

"Було б доречно, щоб відповідні служби надали операторам/провайдерам рекомендації для технічної реалізації подібних рішень при наявності існуючих інструментів у операторів, не порушивши при цьому права споживачів на доступ до інших каналів і ресурсів цього месенджера", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, СБУ викрила масштабну агентурну мережу. Серед засобів пропаганди були такі Telegram-канали: "Легітимний", "Резидент", "Картель", "Пліткарка", "Чорний квартал", "Політичний розклад", "Нетипове Запоріжжя", "Тремпель Харків", "Одеський фраєр", "Дніпро live", "Миколаїв live", "Херсон live".

Як повідомляв "Апостроф", в столиці правоохоронці "накрили" склади і нарколабораторії інтернет-магазину з продажу наркотиків, який був однією з найбільших мереж постачальників психотропних речовин в Україні.