RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Автолюбителі перетворили Fiat на Lamborghini і продають за значною ціною: фото

У Болгарії автолюбителі створили на основі Fiat Coupe суперкар Lamborghini Reventon і тепер хочуть продати своє творіння за 12 145 доларів.

Про це пише Motor1.com.

Умільці взяли від Fiat платформу, фари і салон. А ось задні ліхтарі, мабуть, запозичені у вантажівки. Зовнішні панелі були виготовлені з нуля.

Для максимальної схожості з Lamborghini, автолюбителі відтворили двері, що відкриваються вгору, проте з набагато більш примітивною конструкцією. Обриси кузова лише віддалено нагадують оригінал, вони виглядають занадто грубими. Крім того, автомобілю не вистачає повітрязабірників і коліс більшого діаметра.

Що стосується силової установки, про неї автор не повідомив. Відомо лише, що використовується "четвірка", яку перенесли в центр - між сидіннями і задньою віссю. Працює він в парі з механічною коробкою передач.

Незважаючи на досить віддалену схожість з оригіналом і кілька безглуздий вигляд, болгарський автолюбитель не втрачає надії продати своє дітище.

Раніше "Апостроф" розповідав, що житель Львівської області зібрав незвичайний позашляховик. Монстр-трак зроблений з Mercedes-Benz C-класу і ГАЗ 66.