RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Шість букв за день: як клінінгова компанія почала чистку фасаду будівлі Офісу президента, фото

У понеділок, 22 березня, працівники клінінгової компанії, яка займається очисткою фасаду Офісу президента України після акції 20 березня на підтримку засудженого Сергія Стерненко, очистили тільки шість букв з численних написів на фасаді будівлі.

Про це повідомили в Telegram-каналі PavlovskyNEWS, опублікувавши відповідні фото.

Як стало відомо, хоча протягом дня вдалося відмити тільки шість букв, в компанії обіцяють, що процес очищення стін займе не більше двох днів. Щоб фарба змивалася, сьогодні поверхню, на якій нанесено написи, обробляли хімічним розчином. Після цього струмінь води під напором змивав фарбу.

Вартість робіт в компанії не розголошують.

Відомо, що раніше ця ж клінінгова компанія надавала послуги таким державним установам як Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України, Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, і Офіс великих платників податків.

Як повідомляв "Апостроф", заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко пообіцяв, що затримання активіста, якого звинувачують в хуліганстві під час акції під стінами Офісу президента 20 березня, не буде єдиним. Поліція готує нові підозри.