RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Названо найкращі средньорозмірні позашляховики - відрізняються якістю і безпекою

Західні експерти склали рейтинг середньорозмірних позашляховиків, які виділяються якістю і безпекою.

Список найкращих автомобілів представив портал autoblog.com.

Hyundai Palisade

У цьому позашляховику стильний, добре зроблений салон, який не тільки чудово виглядає, але і може похвалитися корисним місцем в багажнику, зручними інформаційно-розважальними технологіями і великим простором. Системи допомоги водієві і системи безпеки Hyundai також є одними з кращих в галузі.

Kia Sorento

Повністю перероблений до 2021 року, позашляховик відрізняється зміненим стилем. Усередині покращено якість матеріалів, гарний дизайн, багато технологій. Також експерти виділяють зручність у використанні.

Kia Telluride

Він має такі фундаментальні сильні сторони: простір, технології, якість і вартість. Це все дозволяє позашляховику випереджати своїх конкурентів.

Toyota Highlander

В цьому авто найкраща економія палива в своєму сегменті і елітний інтер'єр. Крім економії палива, нещодавно модернізований Highlander привабливий сам по собі завдяки якості салону, збалансованій плавності ходу і керованості, а також широкому спектру функцій.

Jeep Grand Cherokee

Цей позашляховик виділяє якостями свого класу, буксирною здатністю і різноманітністю моделей.

Експерти називають це авто найкращим вибором серед дворядних середньорозмірних позашляховиків, тому що він пропонує унікальне поєднання характеристик.

Jeep Wrangler

Wrangler насправді не є конкурентом жодному з перерахованих вище позашляховиків середнього розміру, і в якості сімейного автомобіля він підходить гірше інших. Експерти включили його в список, так як його останнє покоління насправді набагато більш вдосконалено і придатне для життя, ніж попередні покоління.

Subaru Outback

Outback технічно не є позашляховиком. Незважаючи на те, що він виглядає як універсал, він має більший кліренс, велику вантажопідйомність, більше місця на задньому сидінні і кращу паливну економічність, ніж у більшості інших кросоверів середнього розміру.

Toyota 4Runner

Як і у випадку з Jeep Wrangler, перед покупкою 4Runner є незліченна безліч причин двічі подумати. Неефективна, повільна і несприйнятлива трансмісія представляє більшу частину проблем. У список він потрапив через свою надійність, карколомну залишкову вартістіь і колосальну вантажопідйомність.

Нагадаємо, що кросовери і позашляховики значно зросли в популярності в останні роки.