RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Названо найкомфортніші позашляховики, які відрізняються надійністю і довго служать

Позашляховики - просторі машини самі по собі, які можуть бути оснащені новітніми функціями запобігання аварій, а також повним приводом для додаткової стійкості на слизькій дорозі. Але є особливо комфортні позашляховики, що здатні зацікавити і приємно здивувати водіїв.

Про це повідомляє US News & World Report.

16.Toyota Highlander 2021 року $ 34 810

Toyota Highlander є твердий середнього розміру позашляховик. У той час як автомобіль технічно вміщує до восьми пасажирів, йому не вистачає місця для ніг в третьому ряду, щоб його можна було використовувати не тільки для дітей молодшого шкільного віку. У першому ряду достатньо місця, щоб розтягнутися, в той час як другий ряд можна рухати і відкидати для додаткового комфорту. Стандартна інформаційно-розважальна установка, базова модель включає трьохзонний автоматичний клімат-контроль з більш високими комплектаціями, що пропонують шкіряну оббивку, внутрішнє освітлення, внутрішній зв'язок, електрообігрів і вентиляцію передніх сидінь, а також панорамний люк на даху.

Toyota Highlander 2021 Фото: Toyota Motor Sales, USA, Inc

15. Volkswagen Tiguan 2021 року $ 25 245

Volkswagen Tiguan рідкісний компактний кросовер може запропонувати третій ряд сидіння з сімома пасажирами в якості альтернативи базової конфігурації дворядної. На жаль, в той час як передні два ряди забезпечують достатній простір для голови і ніг для комфортного розміщення дорослих, третій ряд досить гостинний тільки для дітей. Коли використовується задній ряд, страждає вантажопідйомність Tiguan. Більш високі рівні обробки салону пропонують першокласні зручності, такі як передні сидіння з підігрівом, сидіння водія з електроприводом, двозонний автоматичний клімат-контроль, панорамний люк на даху і шкіряну оббивку.

14. Kia Sorento 2021 року $ 31 890

Kia Sorento середнього розміру, його першокласний інтер'єр красиво оформлений з використанням високоякісних матеріалів. Там достатньо місця для шести або семи пасажирів, в залежності від того, чи встановлені додаткові капітанські крісла другого ряду. У третьому ряду дорослим може бути тісно при тривалих поїздках, але для дітей цього цілком достатньо. Kia можна модернізувати за допомогою широкоформатного дисплея з діагоналлю 10,25 дюйма, аудіосистеми Bose з 12 динаміками і бездротової зарядки пристроїв.

Kia Sorento 2021 Фото: Kia Motors America

13. Mazda CX-9 2021 року $ 33 960.

Середньорозмірних Mazda CX-9-має додатковий зсувний і похилий середній ряд, який спрощує підйом в третій ряд і вихід з нього. Однак недолік місця для ніг обмежує його використання маленькими дітьми. Перші два ряди набагато просторіше. Топова модель Signature - найрозкішніший, її інтер'єр оброблений шкірою, деревом і алюмінієм. Стандартні внутрішні функції включають сидіння водія з електроприводом, передні сидіння з підігрівом, трьохзонний автоматичний клімат-контроль і ретельно продуману інформаційно-розважальну систему.

12. 2021 GMC Acadia $ 29 800

Усередині цієї машини досить містко і комфортно, особливо в двох передніх рядах, третій ряд дуже тісний, щоб з комфортом розміститися дорослим, а за сидіннями не вистачає вантажного простору. Він вміщує від п'яти до семи пасажирів в залежності від рівня обробки салону і конфігурації сидінь. Трьохзонний автоматичний клімат-контроль входить в стандартну комплектацію базової моделі, з більш високими комплектаціями, що пропонують передні сидіння з електроприводом з підігрівом і вентиляцією, задні сидіння з підігрівом, рульове колесо з підігрівом, шкіряну оббивку і розважальну систему ззаду.

11. Hyundai Palisade 2021 роки, $ 32 525

Середньорозмірний Hyundai Palisadе заслуговує найвищих похвал за високі загальні характеристики і особливо за вишуканий інтер'єр. У всіх трьох рядах достатньо місця для пасажирів, а сидіння досить зручні для тривалих поїздок. Palisade вміщує вісім пасажирів зі стандартною лавою в другому ряду або сім пасажирів з додатковими капітановими кріслами. Оздоблення Calligraphy, випущена в новинку 2021 року прикрашає салон висококласними елементами, включаючи стьобані шкіряні дверні панелі.

Hyundai Palisade 2021 Фото: Hyundai Motor America

10. Kia Telluride 2021 року $ 31 990

Пов'язаний з вищезгаданим Hyundai Palisade, Kia Telluridе є однією з кращих моделей в своєму класі. У чималій мірі це пов'язано з його містким і комфортним салоном і містким вантажним відсіком. Стандартні місця для восьми пасажирів, додаткові крісла капітана в центральному ряду, які зменшують місткість до семи чоловік. Дорослі знайдуть достатньо місця у всіх трьох рядах, і хоча останній ряд не так зручний, як два інших, його досить для більш коротких поїздок. Салон має привабливий дизайн і оброблений високоякісними матеріалами по всій модельній лінійці.

9. Subaru Ascent 2021 року $ 32 295

Subaru Ascent приємний середньорозмірний позашляховик, який, на відміну від більшості моделей в класі, стандартно поставляється з приводом на всі колеса. Красива і добре оброблена кабіна автомобіля вміщує вісім пасажирів. Хоча дорослі можуть легко поміститися в усі три ряди для коротких поїздок, третій ряд краще залишити дітям для більш тривалих. Стандартні внутрішні функції Ascent включають інформаційно-розважальну систему з можливістю підключення Android Auto і Apple CarPlay, трьохзонний клімат-контроль і задні двері з електроприводом.

8. Honda Pilot 2021 року $ 32 250

Середньорозмірний кросовер Honda Pilot пропонує простору трирядну кабіну, в якій можуть розміститися до восьми дорослих. В інтер'єрі використані першокласні матеріали, а сидіння досить зручні. По всьому салону розкидано не менше 15 підстаканників. Стандартний інформаційно-розважальний масив відсутня, хоча в більш високих комплектаціях він включає більший сенсорний екран, Apple CarPlay, Android Auto, супутникове радіо, HD Radio і систему HondaLink.

7. Dodge Durango 2021 року $ 31 765

Два ряди входять в стандартну комплектацію базової моделі для розміщення п'яти чоловік; крісла третього ряду є необов'язковими там і стандартними для інших частин лінійки, що збільшує місткість до семи райдерів. Заміна багатомісного сидіння на капітанські крісла дозволяє розмістити шість пасажирів. Durango стандартно поставляється з 8,4-дюймовим сенсорним дисплеєм для поліпшеного інформаційно-розважального масиву UConnect 5.

6. Buick Enclave 2021 року $ 40 000

Buick Enclave середнього розміру вміщає до семи чоловік з комфортом, з достатнім простором для голови і ніг по всьому салону. Він також може похвалитися одним з найбільших вантажних місць в своєму класі. Єдиний внутрішній недолік - використання дешевих матеріалів.

5. Chevrolet Traverse 2021 року $ 29 800

Вміщує шість або сім людей, в залежності від конфігурації середнього ряду, Traverse випускається в семи комплектаціях, причому верхня High Country є найрозкішнішої. Як і в Enclave, у всіх трьох рядах можуть розміститися дорослі, хоча самий задній ряд краще підходить для дітей під час тривалих поїздок. Стандартна інформаційно-розважальна система дуже проста у використанні і має повний набір функцій.

Chevrolet Traverse 2021 Фото: General Motors

4. Volkswagen Atlas 2021 роки, $ 31 545

Має майже таке ж простір в третьому ряду, як і будь-яка з повнорозмірних вантажних моделей, представлених в цьому списку, з достатнім простором ззаду для вантажу. Він вміщує сім осіб в стандартній конфігурації або шість чоловік з доступними капітановими кріслами середнього ряду. Він також доступний в дворядної моделі під назвою Atlas Cross Sport. Незважаючи на те, що він включає в себе надійну інформаційно-розважальну систему, проте, страждає від деяких матеріалів низької якості.

3. 2021 GMC Yukon $ 50 700

Він доступний в моделі стандартної довжини і довшою версії Yukon XL. Будь-який варіант забезпечує просторе і зручне сидіння для восьми пасажирів з достатнім простором для ніг у всіх трьох рядах. Кращі обробки Denali тут найшикарніші.

2 021 GMC Yukon Фото: General Motors

2. Chevrolet Suburban 2021 року $ 51 700

Chevrolet Suburban на базі вантажівки красиво перероблений до 2021 року і, як і раніше, являє собою подовжену версію повнорозмірного Chevy Tahoe, в якому збільшена довжина дозволяє отримати більш просторе сидіння в третьому ряду і додаткову вантажопідйомність. Він може вмістити вісім чоловік зі стандартною лавою в другому ряду, сім чоловік з капітановими кріслами посередині і дев'ять чоловік з додатковим середнім сидінням в першому ряду (хоча останньому не вистачає місця для ніг). Центральний ряд регулюється вперед і назад, щоб максимізувати простір для ніг в будь-якому з двох крайніх задніх рядів.

1. Ford Expedition 2021 року $ 52 810

У цій машині остаточно місця для восьми дорослих, щоб вони могли знайти свої зони комфорту, і пропонує їм красиво оформлений і добре оброблений інтер'єр. Оздоблення King Ranch і Platinum - найрозкішніші, вони оснащені багатою шкіряною оббивкою і іншими висококласними деталями. Стандартні предмети інтер'єру включають інформаційно-розважальну систему SYNC 3 з можливістю підключення Apple CarPlay і Android Auto, а також точку доступу Wi-Fi. Можна оснастити Expedition бездротовою зарядкою, навігацією, розважальною системою для задніх сидінь, аудіосистемою Bang & Olufsen з 12 динаміками і сидіннями другого ряду з електроприводом складання.

Ford Expedition Фото: Ford Motor Company

Раніше "Апостроф" писав, що названо кращі авто для поїздок на природу і рибалку.