RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Тільки море і тиша: названі сім пляжів в Україні, де немає напливу туристів

Іноді виникає бажання залишитися на наодинці з природою та провести час без натовпів галасливих відпочиваючих. На українських узбережжях є сім пляжів, які відповідають цим умовам.

Про це пише "О, Море".

Кінбурнська коса вважається найбезлюднішим українським узбережжям. Це місце без доріг та великих натовпів, де можна влаштуватися в одному з десяти кемпінгів. Найкраще добиратися катером з Очакова.

Джарилгач – найбільший острів України. Варто врахувати дефіцит питної води, яка є лише біля маяків, куди катери доправляють туристів, і на косі Глибокій. На острів можна потрапити за допомогою катеру.

Бердянська коса забудована готелями, базами відпочинку та відповідною інфраструктурою, але на її краю ще можливо знайти безлюдний куточок пляжу.

Неподалік курортного Приморського, що розташоване в Кілійському районі Одещини, ще залишилися порожні пляжі, де можна поставити намет та насолоджуватися усамітненням.

Коса біля селища Сергіївка, яка розташована на південь від Білгорода-Дністровського, є доволі спокійним місцем. Туди можна дістатися із Затоки.

Чудові малолюдні місця знаходяться на околиці Чорноморська в напрямку Санжійки. Там можна встановити намет та насолодитися тишею.

Сховатися від галасу та метушні реально в Очакові між Портом 333 і Лісгоспом, і далі в сторону Південного Бугу. Є незначний недолік - незручний вихід до моря.

Раніше “Апостроф” повідомляв, що Держпродспоживслужба не рекомендує киянам купатися в Дніпрі через велику кількість хімічних речовин і бактерій.