RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Блакитне небо, чиста вода: що показують веб-камери на курортах Азовського моря

Українці продовжують рватися на південь. А ті, кому не по кишені закордонні курорти, придивляються до варіантів літнього відпочинку на морі на Батьківщині.

"Апостроф" публікує актуальну інформацію про погоду на найбільших курортах Азовського моря - Кирилівці та Бердянську Запорізької області, Щасливцевому та Генічеську - на Херсонщині, а також фото з веб-камер, розташованих на пляжах і в безпосередній близькості від них.

У Бердянську у вівторок, 29 червня ясно, температура повітря піднялася до +28 °С. У другій половині дня небо затягнеться хмарками, але до вечора знову очиститься. Без опадів.

У Кирилівці трохи тепліше - 29 градусів, прогнозується короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с, однак теж ясно.

У Генічеську "Синоптик" прогнозує трохи похмуру погоду, яка протримається до самісінького вечора, однак буде без опадів, тому температура підніметься до +31 °С.

У сусідньому Щасливцевому трохи свіже - 29 градусів тепла, проте теж буде без опадів.

Нагадаємо, що за один день туристи перетворили на звалище унікальний пляж Степок у Кирилівці, який тільки недавно був платним.