RU  UA  EN

Вівторок, 28 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 травня

Всі новини

В Одесі аніматори залишили втомленого поні на розпеченому піску: в мережі обурюються

У Мережі з'явилося відео з кричущим наплювательським поводженням з твариною в ході експлуатації.

Про інцидент повідомив Telegram-канал "Одеса INFO".

Відео-ролик записали на одеському пляжі "Сортувальна". Там аніматори кинули на розпеченому піску віслюка, за допомогою якого вони кожен день розважають дітей та заробляють гроші.

На кадрах видно, що тварина лежить в повністю знесиленому стані під сонцем на розпеченому піску. Віслюк навіть не міг самостійно перебратися в тінь. Однак, його господарі, замість того, щоб дати йому води після цілого дня експлуатації і відвести в більш прохолодне місце, просто кинули його лежати на спеці.

Місцеві жителі стверджують, що аніматори заробляють за допомогою цього віслюка кожен день. У минулому їх вже карали за неналежні умови експлуатації тварини, проте вони продовжують порушувати закон.

У коментарях до публікації люди вже встигли відреагувати на цей кричущий інцидент. Всі одноголосно засуджують таке байдуже ставлення і вимагають покарання для цих аніматорів.

"Сподіваюся, знайдуться впливові люди, які щось зроблять, щоб не мучили більше тварину";

"Нехай вже їх покарають";

"Навіщо знімати?! Дали б йому води якої-небудь, напоїли і облили б його, що б він тепловий удар не спіймав, а треба ж зняти, всім показати що він "вмирає";

"Жах який, ну не люди а нелюди

Де совість взагалі?";

"Дайте їм ,, ... зди";

"Яким кінченим потрібно бути, щоб так вчинити?";

"Поліцію викликати в такому випадку треба";

"Взагалі-то їм не можна лежати це раз

По-друге вже вийшов закон про те, що таке ставлення заборонено, викликається поліція", - написали люди в коментарях до відео.

Тим часом з'явилася інформація, що з неділі, 25 липня, в Україні починає повертатися спека - місцями повітря прогріється до +30 +31 градуси.