RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Український боєць влаштував сину зворушливий сюрприз: фото і відео

У Рівному Володимир Бондар боєць 108-го гірсько-штурмового батальйону, приїхав із зони ООС й несподівано завітав на урок до сина третьокласника. Керівниця "Рівне - Такмед" Тетяна Воронцова на уроці "Я досліджую світ" зав’язала хлопчику очі й розповідала, як правильно накладати пов’язку при кровотечі. Школяр навіть не здогадувався, що його пацієнтом у цей час був тато.

Про це повідомляє Суспільне.

На війні Володимир Бондар провів 7 років, чотири останні ротації був старшим на позиції. Вдома зазвичай був лише по декілька днів, іноді тиждень, а зараз приїхав на пів року. 16-го вересня Водимир повідомив дружині, що повертається. За його словами, на душі було складно, адже тут родина, а там побратими. Зараз Володимир каже, що часто виникають думки про фронт, однак цього разу він планує побути з сім’єю не менше ніж пів року.

Читайте також : Чи допоможуть американські війська у війні проти Росії

За допомогою організації "Рівне - Такмед" зробив особливу зустріч із сином. Тетяна Воронцова розповідає, що бачила багато відео з усіх країн світу, де ветерани поверталися до родини. Тому жінка дуже хотіла таке українське відео з Рівного, де з великою повагою та підтримкою ставляться до військовослужбовців.

Третьокласник Данило Бондар також поділився враженнями про свою несподівану зустріч із батьком. Школяр розповідає, що накладав пов’язку Артему, потім відкрив очі й побачив біля себе тата, який обіцяв приїхати в жовтні, а повернувся у вересні.

Раніше "Апостроф" повідомляв, наскільки в київських школах виконують "план 80%".