RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

"Ми не встигаємо обслуговувати ваші похорони": в Україні не вистачає водіїв для авто ритуальних послуг

В Україні за минулу добу, 3 листопада, зафіксовано 27 377 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей - 1 787, медпрацівників - 426). Це новий антирекорд з початку пандемії. Також зареєстровано 699 смертей.

Голова Профспілки автомобілістів і перевізників Михайло Тонконогий повідомив, що через зростання смертей від коронавірусу у Дніпрі бракує водіїв для обслуговування похорону.

“Всі ви знаєте, що маршрутки часто замовляють для забезпечення перевезення людей на похорон/поминки. Так от, у зв'язку з ковідом кількість таких замовлень збільшилась”, – йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що у деяких державах щеплення отримали вже понад 95% населення. Там скасовано карантинні обмеження, і люди не стоять у черзі, щоб отримати закриту труну.

“У нас і так мало водіїв. Ми не встигаємо обслуговувати ваші похорони! Будь ласка, вакцинуйтесь!”, – написав Тонконогий.

Нагадаємо, у Києві помер восьмирічний хлопчик від ускладнень після зараження коронавірусом. Мер столиці Віталій Кличко заявив про тяжку епідеміологічну ситуацію в місті.