RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Авіакомпанії скасовують рейси через негоду в Україні: куди не летять літаки

У п'ятницю ввечері, 5 листопада, Одесу огорнув густий туман, через що кілька авіакомпаній були змушені змінити або скасувати свої рейси.

Про це пише Думська.

Першими наслідки негоди в Україні відчули пасажири польської авіакомпанії LOT, яка виконувала рейс Embraer-175STD "Варшава - Одеса". Літак пішов на Бориспіль після того, як чекав близько 30 хвилин на покращення погодних умов.

Авіакомпанія Turkish Airlines була змушена скасувати вечірній рейс "Стамбул - Одеса - Стамбул", через що літак навіть не вилетів із турецького міста.

Пасажирський рейс МАУ з Борисполя був затриманий, а компанія "Мотор Січ" вирішила не ризикувати, відклавши рейс із "Жулян" .

Два рейси RyanAir до Одеси закінчилися відходом на запасний аеропорт. Літаки з Мілана та Берліна були змушені вирушити до Бухаресту.

Літак українського авіаперевізника Azur Air Ukraine, виконуючи рейс із Шарм-ель-Шейха, зміг приземлитися в Одесі лише з другої спроби.

Після півночі літаки RyanAir з Мілану та Берліна змогли приземлитися в Одесі після вимушеної паузи в румунському аеропорту.

Раніше ми розповідали, що Журналістку обікрали у літаку українського лоукостера.