RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Подарунки на будь-який вік: що купити доньці в "чорну п'ятницю"

Найграндіозніший розпродаж року, так звана "чорна п'ятниця" в цьому році припадає на 26 листопада, а більшість магазинів акції і знижки залишають до неділі. Багато людей саме у ці дні купують подарунки на Новий рік.

"Апостроф" розповідає, що купити у подарунок доньці.

До 7 рокі : маленькі дівчатка люблять іграшки. Залежно від вподобань, це може бути плюшевий ведмедик, поні, або щеня. Багато малюків люблять ляльок - пупсів-немовлят, або Барбі з Кеном. Захоплення викличуть також казкові будиночки та замки, або комплекти одягу для ляльок.

Від 7 до 15 років: у цьому віці, як правило, найбажанішим подарунком стають гаджети. Смартфон також служитиме для зв'язку з батьками, а планшет стане помічником як у відпочинку (перегляд мультфільмів) так і в навчанні та розвитку необхідних навичок, у чому допоможуть навчальні ролики та ігри. Як варіант, для старшої дівчинки можна вибрати ноутбук.

Від 15 років та старше: дорослі дочки цінують батьківську увагу не менше, а то й більше за маленьких. У подарунок дорослій дівчині, яка любить музику, можна обрати цікаву модель навушників із широким функціоналом. Також порадує її ноутбук або ювелірні прикраси.

Раніше "Апостроф" розповідав, на які хитрощі йдуть магазини в "чорну п'ятницю" і що потрібно знати щоб зробити вигідні покупки.