RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Сніг і хуртовини, дощ і ожеледь: яким буде кінець робочого тижня в Україні

У п'ятницю, 3 грудня, на заході України метеорологи прогнозують сніг, на решті країни буде без опадів. Лише вдень у північних і більшості центральних регіонів очікується мокрий сніг та дощ. З ранкових -3°+2°С температура повітря підніметься до +2-7°С, а на півдні та сході України вдень досягне +8-13°С.

Про це з посиланням на Укргідрометцентр повідомляє Укрінформ.

Зранку на Закарпатті, Прикарпатті та Львівській області очікується сильний сніг, у горах випадуть рясні опади, буде налипання мокрого снігу, хуртовини, на дорогах ожеледиця; протягом доби температура повітря коливатиметься в районі 0 °С.

На решті території без опадів, лише вдень у північних та більшості центральних областей пройдуть мокрий сніг і дощ, на дорогах, окрім півдня та сходу, місцями ожеледиця, температура вночі від +3° до -2°С, вдень +2-7°С.

На півдні та сході вночі температура повітря опуститься до +3-8 °С, вдень 8-13 °С. Вітер в Україні північно-західний, на півдні та сході південний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що різко похолодає на Закарпатті, Прикарпатті, Буковині та у Львівській області - стовпчики термометрів впадуть до -10-11 °С. Вночі мешканці Київської, Чернігівської, Сумської, Волинської, Рівненської, Житомирської, Вінницької та Хмельницької областей відчують легкий морозець (до -4 °С). У центрі України – Полтавській та Кіровоградській областях – прогнозується мокрий сніг.