RU  UA  EN

Неділя, 23 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 червня

Всі новини

Діти, з Новим роком! Прикольні листівки та привітання у прозі з роком Тигра

Уже за кілька годин українці зустрінуть Новий 2022 рік, символом якого є чорний водяний тигр.

"Апостроф" з нагоди свята зібрав добірку листівок та привітань, якими ви можете порадувати своїх дітей.

Вітання з роком Тигра у прозі для дітей

***

Гарною, доброю казкою приходить свято! Наймиліше створіння вітаю з Новим роком, з новими подіями, з новими мріями! Від щирого серця бажаю чарівної краси, промінчиків в очах, незвичайних чудес, яскравого, як різнобарвний феєрверк, настрою! Нехай новорічна ніч виконає всі твої бажання та принесе багато несподіваних приємних сюрпризів!

***

Дорогий, найрозумніший, найцікавіший, наймиліший і чуйний хлопчик! З новим роком тебе! Бажаємо тобі ніколи не здаватися і досягати всіх поставлених цілей. Нехай цей рік буде насиченим та цікавим, позитивним та радісним. Дружби, виконання заповітних бажань, казкового урочистості та більше улюблених подарунків!

***

На порозі – чарівний день. Настає Новий рік! Нехай легко справджуються мрії! Нехай сніжинки оточать тебе турботою та щастям! Бажаю світлих людей на твоєму шляху. Кохання, затишного будинку, новорічних подарунків, сміху та радості!

***

З Новим роком, маленька принцеса! Нехай збудуться твої найпотаємніші бажання, які ти загадала. Нехай кожний ранок починається з посмішки, а день буде сповнений радістю. Нехай поряд з тобою завжди будуть рідні та найвідданіші друзі, які люблять тебе!

***

Мила дитина, з Новим роком тебе! Нехай всі твої мрії, твої дитячі задуми здійсняться цього року. Нехай усі дні будуть загадковими та чарівними. Нехай кмітливість, удача та везіння супроводжують на кожному твоєму кроці. Нехай ціле море квітів чекають на тебе після кожного твого досягнення. Близьких та вірних подруг та друзів, нехай усі подарунки чекають на тебе під ялинкою.

***

Картинки та листівки до Нового року 2022

Раніше ми вже публікували красиві листівки та привітання у віршах з Новим 2022 роком.