RU  UA  EN

Понеділок, 27 травня
  • НБУ:USD 40.02
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  40.02
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 травня

Всі новини

Пенсії переселенцям: "Ощадбанк" назвав остаточний термін виплат за старими картами

Протягом двох останніх років Ощадбанк продовжував термін дії банківських карт для переселенців. Наразі визначились, що крайній термін дії старих банківських карт для пенсіонерів-переселенців із Донецька та Луганська - 31 березня 2022 року.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на інтерв'ю начальниці Донецького обласного управління Ощадбанку Світлани Івенко виданню "Донбас. Реалії".

"Сьогодні кінцева дата – 31 березня 2022. Ще раз закликаю людей звернутися до відділень Ощадбанку", – наголошує Івенко.

Вона нагадала, що Ощадбанк протягом двох років продовжував термін дії банківських карт, та пояснила чим це було причинено.

"Ці дії були винятковим рішенням, щоб дати можливість жителям ОРДЛО встигнути до нас звернеться. Тобто вже було два роки, щоб отримати ці картки. Останнє рішення прийняли через рішення влади про продовження адаптивного карантину", – продовжила Світлана Івенко.

Згідно з її словами, до відділень банку в Донецькій області за грудень звернулось близько 8 тисяч людей, що проживають на окупованих територіях, не звертаючи увагу на лише один відкритий КПВВ (контрольний пункт в'їзду/виїзду).

"У середньому 700-800 осіб щодня звертаються до нас", – додала вона, наголосивши, що понад 100 тис. карток все ще продовжують чекати власників.

Раніше "Апостроф" пояснював, як правильно оформити пенсійне посвідчення.