RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Де провести в Україні решту зими: найкращі місця для подорожей та відпочинку

В Україні встановилася тепла для лютого та сонячна погода – чудовий час для подорожей.

Про ідеї для зимової подорожі розповідає "Обозреватель".

Косине

Курортний комплекс із теплими джерелами у селі Косонь Закарпатської області може порадувати не лише оздоровчими процедурами, а й самобутніми пам'ятками. Наприклад, поруч із природними термічними "джакузі" встановлені величезні пляшки вина, пивний кухоль та кавовий горнятко, з яких на відвідувачів ллється тепла вода. Тому, крім приємного розслаблення для тіла, забезпечені також естетичні враження.

Буковиця

Цей гірськолижний курорт розташований неподалік Трускавця. Гості можуть насолодитися катанням на трасах європейського рівня та комфортним проживанням. Крім цього, в містечку безліч закладів харчування, де можна скуштувати страви національної кухні та незвичайні напої.

Петриківка

Це селище на Дніпропетровщині - батьківщина відомого Петриківського живопису. Там можна відвідати безліч музеїв та виставок з творами мистецтва, створеними у цьому неповторному стилі. Також на численних майстер-класах можна самому долучитись до їх створення.

Дніпро

Це українське місто особливо прекрасне взимку, прикрашене сотнями ліхтариків. Найцікавіше в цьому плані місце - сквері Героїв, де сяє майже всі - навіть дерева та кущі. Залишить масу приємних вражень і прогулянка Катеринославським бульваром і найдовшою в Європі набережною.

Миргород

Дуже красиво взимку і у Миргороді – місто прикрашають гірляндами, що створює абсолютно казкову атмосферу. Як і будь-якої іншої пори року там можна поправити своє здоров'я і попити корисної води. Неподалік - в Опішні, можна взяти участь у майстер-класах з виготовлення керамічних виробів.

Біла Церква

Щоб максимально насолодитися останніми днями зими, можна і не їхати далеко від Києва - Біла Церква порадує своїми парками та скверами. Наприклад, прогулянка у величезному дендропарку "Олександрія" залишить неймовірні враження. Китайське містечко, високі дерева та вузькі стежки виглядають просто казково.

Дрогобич

Місто Дрогобич розташоване у Львівській області та взимку його огортає чарівна атмосфера. Старовинні пам'ятки не залишать байдужим жодного мандрівника. Настрій створюють і безліч невеликих фестивалів та ярмарків, що проводяться у місті.

Як розповідав "Апостроф", британське видання The Independent опублікувало список міст світу, які варто відвідати у 2022 році. У рейтингу всього 9 населених пунктів, серед яких і українська Одеса.