RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Стрес усі переживають по-різному: як допомогти людям, стривоженим через війну

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій розробили пам'ятку для населення щодо боротьби зі стресом в умовах російської агресії проти нашої країни.

Фото пам'ятки опубліковано на сторінці у Facebook Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області.

Кожен із нас переживає стрес по-різному: у когось виходить впоратися з емоціями, а хтось відразу піддається паніці. Рятувальники радять людям максимально відверто говорити зі своїми рідними, близькими та друзями про все, що їх непокоїть. Фрази: "Ой, чого ти переживаєш?", "Нічого не буде!", "Почнеться - будемо переживати!" і далі за списком нині не допоможуть і стресу у людини не зменшать.

У ДСНС радять громадянам України використовувати такі фрази: "Як я можу тебе підтримати?", "Я бачу, ти турбуєшся, чим можу тобі допомогти?", "Мені теж тривожно, але панікувати не варто!".

Рятувальники радять говорити зі своїми близькими, адже це допоможе вберегти їх від панічних настроїв. А вони в наш непростий час несуть не меншу загрозу, ніж російські танки, літаки та військові.

Раніше ми повідомляли, що українські користувачі соцмереж активно розповсюджують пост Укравтодору, який демонструє ворожі позначки на об'єктах інфраструктури України та який закликає їх фіксувати та знищувати.