RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Спека перевалить за 30 градусів: які ще очікуються "сюрпризи" до кінця тижня

Погода в Україні поступово стає спекотною та дощовою, зокрема, в деяких регіонах очікуються зливи з грозами, а десь температура повітря перевищить позначку в +30 градусів.

Про це свідчать метеорологічні карти погоди від Укргідрометцентру.

Погода 9 червня

У четвер в Україні переважатиме сонячна та спекотна погода. У більшості областей стовпчик термометра вночі показуватиме +14+17 градусів, а вдень від +25 до +29 градусів. Водночас у частині західних областей (у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській) та на півдні України очікуються дощі з грозою.

Погода 10 червня

У п'ятницю дощі з грозами охопляють більше територій, ніж у четвер. У західних та південних регіонах, а також у Вінницькій області пройдуть короткочасті дощі та очікуються грози. Вночі температура повітря по всій Україні буде в межах +16+18 градусів, а вдень на півночі та сході позначка термометра підніметься до +31 градуса.

Погода 11 червня

Дощова погода з грозами знову охопить України, однак у цей день зачепить все Правобережжя та АР Крим. На решті територій мінлива хмарність без опадів. Температура повітря в західних регіонах уночі +14+16, удень від +24 до +29 градусів. Усі інші області вночі матимуть від +15 до +19, а вдень очікується +26+31.

Погода 12 червня

Дощі та грози продовжать своє просування на схід, тому опади будуть у неділю майже на всій території України за винятком Луганської, Донецької та Запорізької областей. Температура повітря вночі варіюватиметься від +14 до +20 градусів, зате вдень стовпчик термометра місцями може показувати +28+31.

Раніше "Апостроф" повідомляв, яким буде червень 2022 року. Синоптики очікують на спеку, зливи та навіть на небезпечні конвективні явища, такі як шквали, град і смерчі.